Om mig

Sådan arbejder jeg

Meget af mit arbejde består i at hjælpe ledere og medarbejdere med at forebygge omsorgstræthed, reducere stress og få et balanceret arbejdsliv med mere overskud til kerneopgaven, sig selv og hinanden. 

Jeg har 14 års erfaring med terapi, coaching, supervision, ledersparring og undervisning. Som selvstændig erhvervspsykolog leverer jeg gruppe- og supervisionsforløb ude på arbejdspladser, ligesom jeg har individuelle samtale, supervision og coachingforløb med ledere og medarbejdere. Jeg tilbyder desuden konsulentopgaver ved både private og offentlige arbejdspladser, særligt med fokus på ledelse, psykisk arbejdsmiljø, styrkelse af samarbejdet på arbejdspladsen samt forebyggelse og håndtering af arbejdsrelateret stress og omsorgstræthed, særligt i pleje- og sundhedssektoren.

Uddannelse

Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet i 2009, autoriseret klinisk psykolog i 2012 og specialistgodkendt i arbejds- og organisationspsykologi i 2017. Specialistgodkendelsen er en flerårig specialisering for autoriserede psykologer, som involverer omfattende efteruddannelse, supervision og praksisarbejde indenfor specialet. Derudover har jeg i 2020-2022 gennemført en to årig specialistuddannelse i Compassion Fokuseret Terapi ved bl.a. Paul Gilbert, Deborah Lee og Chris Irons fra England. Jeg er desuden i 2021 færdiguddannet i den evidensbaserede stressreduktionsmetode, Åben og Rolig, og er tilknyttet som ekstern erhvervspsykolog ved Fonden Mental Sundhed. Her underviser jeg på et 9 ugers program der har dokumenteret effekt i forhold til stresslindring.

Tidligere ansættelser

Jeg har i over otte år haft ansættelse som ledelseskonsulent hos Novo Nordisk. Her har jeg i mere end to år dagligt lavet ledercoaching og fulgt ledere på forskellige niveauer af organisationen i deres arbejde. I mere end seks år har jeg haft ansvar for at designe, udvikle samt undervise på Novo Nordisks’ globale talent- og lederprogrammer samt træne HR partnere på udenlandske sites, bl.a. i Brasilien, USA og Frankrig.

Hos Novo Nordisk har jeg desuden været praktikvejleder for psykologistuderende på sidste del af psykologuddannelsen samt medvirket til udgivelser om talent- og ledelsesudvikling. Læs mere om mine bidrag i medier, aviser og fagblade her.

Foruden min mangeårige erhvervspsykologiske erfaring fra Novo Nordisk, har jeg også solid klinisk erfaring fra ansættelser dels ved privat psykologisk praksis, hvor jeg har modtaget klienter via sygesikringen og dels i socialpsykiatrien, hvor jeg har lavet individuel, par og familieterapi samt supervision af personalet. Her har jeg løbende udgivet artikler omhandlende hvordan man skaber gode samtale”rum” for forskellige målgrupper. 

Mine erfaringer fra tidligere ansættelser betyder, at jeg som selvstændig erhvervspsykolog har dyb forståelse for det ledelses- og organisationspsykologiske område samt solid klinisk baggrund, hvilket bidrager til bredde, dybde og nuancering i den måde, jeg arbejder på. 

Privat

Privat bor jeg i Lyngby med min mand og vores to børn.

Autoriseret psykolog og specialist i arbejds- og organisationspsykologi

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.