Podcast

På denne side vil der fremadrettet ligge links til eposoder af podcasten ”Knæk Stresskoden – kom godt videre efter stress”

Knæk stresskoden handler om stress. Om at ligge ned og rejse sig igen. Ledere og medarbejdere deler den helt unikke læring, som perioden har bibragt. Podcasten består af 1:1 samtaler med mennesker, der alle er kommet mere indsigtsfulde og klogere ud på den anden side. De to interviewere er erhvervspsykologer, Julie Holst og Maria Appeldorn Sjö, med samlet mere end 30 års erfaring fra Novo Nordisk, A.P. Møller-Mærsk samt offentlige og private virksomheder som f.eks. Carlsberg, Mikkeller, Forsvarsministeriet, Danmarks Statistik, Banedanmark, Novavi, Vestas, ATP, Nets og Gentofte Kommune. Samlet har de haft mere end 5000 ledere og medarbejdere igennem stress og personlige udviklingsforløb.

Om podcasten

Podcasten har et ressourceperspektiv på stress. Det betyder, at vi er interesseret i hvad der har været en hjælp for den enkelte undervejs i stressforløbet, hvordan de rejste sig og hvad den enkelte har taget med sig af vigtig læring og nye indsigter. Således har vi i podcasten fokus på, hvad der har været mest brugbart mens man var ramt af stress samt om der har været nogen ændringer eller justeringer man har lavet efterfølgende og som har gjort en forskel for en. 

Vi taler med ledere, projektledere og medarbejdere, der i en periode lå ned, men rejste sig og kom derfra med nye indsigter. 

Lyt til podcasten, hvor du ellers streamer din podcast på Spotify, Podimo og Mofibo.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.