Udtalelser fra klienter

Udtalelser fra klienter

“Julie er uden tvivl den dygtigste psykolog jeg nogensinde har mødt. På utrolig kort tid har hun formået at forstå mine udfordringer, forstå hvem jeg er og derfor været i stand til at hjælpe mig gennem samtale samt givet mig helt konkrete værktøjer, som i den grad har hjulpet mig. Julie har ændret min måde at arbejde med mig selv på samt min måde at opfatte verdenen på, og jeg besidder nu en ro jeg aldrig har haft før. Julie har mine allerstørste og varmeste anbefalinger.” 

Kvinde, 46 år 

“Jeg fik Julie anbefalet af min chef, da jeg blev sygemeldt med stress. Jeg er Julie meget taknemmelig for al den hjælp jeg har fået gennem vores samtaler over et længere forløb. Fra det første møde med Julie følte jeg mig i helt trygge hænder.  Hun har en høj faglig viden om stress og en meget behagelig måde at stille spørgsmål på, som virkelig får en til at tænke og mærke efter. På meget kort tid fik jeg mere energi tilbage, og jeg har fundet flere hjælpsomme måder at handle på de advarselssignaler min krop sender mig, så jeg ikke kommer i samme situation igen. Det har gjort en kæmpe forskel for mig at have samtaler med Julie og jeg vil til en hver tid anbefale hende til andre.” 

Kvinde, mellemleder, 49 år

“Stor tak for din omsorgsfulde og kompetente hjælp og støtte gennem en svær tid. Du skaber et virkelig trygt og rart rum at snakke i.”

Kvinde, 41 år

 

Calm

Autoriseret psykolog og specialist i arbejds- og organisationspsykologi

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.