Individuelle forløb

Samtaler

Langt de fleste mennesker har oplevet at livet i perioder byder på vanskeligheder og udfordringer. Mange problemer kan klares ved egen hjælp og støtte fra ens netværk. Men nogle gange er dette ikke nok, og det kan være hjælpsomt at tale med en ”udenforstående” samtalepartner, f.eks. en psykolog.

Jeg tilbyder individuel – par – og familieterapi. Nogle af de problematikker jeg ofte møder er følgende:

Sådan foregår det
Det er vigtigt for mig, at du føler dig taget alvorligt når du henvender dig til mig. At du oplever at der er blik for det som er vigtigt for netop dig samt at du bliver mødt med nærvær, varme og professionalisme.

Problemer opstår ofte når man kommer væk fra noget, som er vigtigt for en i livet. Derfor er jeg optaget af, at samtalerne bidrager til, at du bliver klogere på dine egne værdier, evner og færdigheder. Det giver en større klarhed over, hvad der er vigtigt for dig og inspiration til hvilken retning du ønsker dit liv skal tage.

Som psykolog fungerer jeg som sparringspartner. Det betyder at jeg stiller spørgsmål, der giver dig mulighed for at finde frem til nye forståelser, sammenhænge og løsninger til problemet.

Terapi kan strække sig fra en enkelt samtale til et længere forløb alt efter problemets karakter og dit behov. Nogle af dem jeg taler med vælger hjemmefra at gøre sig nogle tanker om, hvad de kunne tænke sig at tale om første gang. Andre foretrækker at vi i fællesskab finder ud af, hvad der er vigtigt at tale om, når de møder op til første samtale. Du er velkommen til at sende mig en email hvis der er nogle ting du synes er vigtigt, at jeg ved inden første samtale.

Tilskud
Jeg tager imod klienter fra forsikringsselskaber, så hvis du har en sundhedsforsikring gennem dit arbejde eller privat, kan du undersøge, om du selv kan vælge hvilken psykolog du går hos.

Jeg tager desværre ikke imod henvisning fra lægen, da jeg ikke har ydernummer. Til gengæld har jeg kortere ventetid.

Afbud
Eventuelt afbud skal ske dagen før senest kl. 12 over telefon eller email. Ved udeblivelse eller for sent afbud betales fuldt honorar uanset årsag.

Kontakt mig endelig hvis du har spørgsmål eller ønsker at booke en tid.

Calm

Autoriseret psykolog og specialist i arbejds- og organisationspsykologi

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.