Coaching

Coaching og stresscoaching

Jeg tilbyder coaching såvel som stresscoaching til ledere, medarbejdere og selvstændige. 

I coaching tager jeg afsæt i hele mennesket, arbejdsmæssigt som personligt. Jeg lægger meget vægt på at skabe et trygt rum hvor det er muligt at dele dilemmaer, faglig tvivl og usikkerhed i forbindelse med den situation man står i.

Det er muligt både at arbejde med velafgrænsede emner og brede problemstillinger. Eksempler på emner kan være: 

Sådan foregår det
Jeg tilbyder både coaching individuelt og i gruppe.

Jeg taler tit med ledere og medarbejdere der oplever ikke længere rigtigt at kunne ”mærke sig selv”. De føler de har løbet stærkt efter mål og resultater i lang tid og har brug for hjælp til at mærke efter hvor de selv er i det hele. Jeg taler også med flere der oplever, at deres hoveder er mange steder når de begynder en coaching session. Når vi mentalt er mange steder, opnår vi ikke samme grad af læring og udvikling. Derfor kan du opleve, at jeg af og til laver små ophold i samtalen hvor jeg eksempelvis inddrager enkle vejrtrækningsøvelser eller korte meditationer. Dette med henblik på, at opnå mere ro i tanker og følelser samt udvikle brugbare strategier ind i forskellige mentalt krævende arbejdsområder.

Priser
Individuel coaching (60 min) = 2.500 kr ekskl.moms
Der er mulighed for at lave klippekort aftaler på coachingforløb.

Ved coaching af flere personer eller coaching ude på arbejdspladser, aftales pris ift. opgavens størrelse og varighed.

Kontakt mig endelig hvis du har spørgsmål eller ønsker at booke en coaching samtale.

Afbud

Eventuelt afbud skal ske dagen før inden kl.12.00 over telefon eller mail. Ved udeblivelse eller for sent afbud betales fuldt honorar uanset årsag.

Autoriseret psykolog og specialist i arbejds- og organisationspsykologi

Sådan foregår det

Jeg tilbyder både coaching individuelt og i gruppe, og vurderer i samarbejde med dig, om og evt. hvornår det kan være givtigt at samle flere fra en arbejdsplads.

Jeg taler tit med ledere og medarbejdere der oplever ikke længere rigtigt at kunne ”mærke sig selv”. De føler de har løbet stærkt efter mål og resultater i lang tid og har brug for hjælp til at mærke efter hvor de selv er i det hele. Jeg taler også med flere der oplever at deres hoveder er mange steder når de begynder en coaching session. De har svært ved at samle sig og har svært ved at lande mentalt i samtalen.

Når vi mentalt ikke er til stede opnår vi ikke samme grad af læring og udvikling. Derfor kan du opleve at jeg af og til laver små ophold i samtalen for at opnå mere ro i dit nervesystem.

Coaching

Priser
Individuel coaching (60 min) = 2100 kr
Klippekort på 5 sessioner = 9.900 kr.

Ved coaching af flere personer eller coaching ude på arbejdspladser, aftales pris ift. opgavens størrelse og varighed.

Kontakt mig endelig hvis du har spørgsmål eller ønsker at booke en coaching samtale

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.