Supervision af ledergrupper

Supervision for ledere

Jeg tilbyder supervision for ledergrupper ude på arbejdspladser eller i min praksis på Vesterbrogade i København. Supervisionen kan både bestå af forløb såvel som enkeltstående sessioner. 

Sådan foregår det
I ledersupervision er der mulighed for at sætte fokus på udviklingen af faglig ledelse samt lederenes arbejdsmiljø og trivsel, så der der tages hånd om lederne mens de tager hånd om deres medarbejdere. 

Supervision er en særlig praksis hvor du får hjælp til at håndtere, lære af og vokse i dit arbejdsliv. Her kan du få hjælp til at få et overblik over tanker og følelser, få nye forståelser af de relationer og dynamikker der har betydning for din evne til at agere og levere, få nye perspektiver på de udfordringer og dilemmaer du står med og dermed flere handlemuligheder.

I supervisionen lægger jeg meget vægt på at skabe et trygt rum hvor det er muligt at dele sin faglige tvivl og spørgsmål og jeg gør meget ud af at lede gruppesupervisioner på måder, så alle får lyst til at lytte, tale og lære af hinandens delte erfaringer i gruppen.
Det er muligt at arbejde med en lang række temaer i ledersupervision.

Eksempler på temaer kan være:

Praktisk og priser

Ved gruppesupervision, faste forløb eller supervision ude på arbejdspladser, aftales pris ift. opgavens størrelse og varighed.

Kontakt mig endelig hvis du har spørgsmål eller ønsker at booke en tid.

Autoriseret psykolog og specialist i arbejds- og organisationspsykologi

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.